Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 28a Jornada de Serveis de Farmàcia d’Hospitals Comarcals aborda les competències digitals

Els serveis de farmàcia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Consorci Sanitari del Garraf han organitzat la 28a edició de la Jornada de Serveis de Farmàcia d’Hospitals Comarcals a Vilafranca.

Els serveis de farmàcia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Consorci Sanitari del Garraf han organitzat la 28a edició de la Jornada de Serveis de Farmàcia d’Hospitals Comarcals amb l’objectiu de continuar actualitzant coneixements en aquesta disciplina.

La jornada se celebra a l’auditori del Vinseum i aborda, principalment, les competències digitals vinculades als serveis de farmàcia a través de diverses ponències. La trobada reuneix un centenar de professionals de tot Catalunya i serveix per posar en comú dubtes, solucions i experiències.

Les ponències versaven sobre temes com el model d’acreditació d’apps dins de l’entorn salut, apps en el dia a dia de la farmàcia hospitalària, ús professional de les xarxes socials a la farmàcia d’hospital o la transformació digital de les organitzacions sanitàries.

La jornada ha estat inaugurada pel gerent dels consorcis sanitaris de l’Alt Penedès i el Garraf Josep lluís Ibáñez, la cap del servei de farmàcia del consorci del Garraf Glòria Alba i la regidora de Salut Anna Doblas.

Doblas destacava la importància que Vilafranca aculli una jornada d’aquestes característiques.

El programa de la 28a Jornada de Serveis de Farmàcia d’Hospitals Comarcals ha estat dissenyat per exposar els avenços de les noves tecnologies i competències digitals en el camp farmacèutic per millorar el servei al pacient i reduir els errors en l’administració de la medicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: