Divendres, 19 d'abril de 2024
Jordi Garcia i Vinyet Noguero van guanyar la Trail Senders de les Cabanyes

Oriol Vilaplana i Mercè Guerra van guanyar la cursa curta

Bon ambient i màxima participació en la Trail Senders, celebrada a les Cabanyes.
A l’apartat masculí, la cursa la van encapçalar un grapat d’atletes, finalment l’atleta d’Alcover, Jordi Garcia (45′ 08″) va tirar de valent i va marcar un ritme que li va permetre guanyar en solitari.
El van acompanyar al podi Joel Valldosera (46′ 38″) de Vilanova l’Allal el Gamous (47′ 04″).
A l’apartat femení, va guanyar una de les atletes clàssiques de l’atletisme català, Vinyet Noguero (51′ 12″) de Sitges que va marcar un ritme impossible de seguir per les seus rivals, tan fort va ser el ritme que va entrar amb un nou record de la prova amb, rebaixant en quasi 4 minuts el que hi havia de l’any 2013.
La van acompanyar al podi Esther Cruz (54′ 54″) de Barcelona i en el tercer lloc la Jackeline Gómez (55′ 35″) de Vilafranca. Els guanyadors per equips, masculí i femení, va ser Duscheloux.
A la cursa curta, el guanyador masculí va ser l’Oriol Vilaplana (18′ 34″) de Vilafranca que ho feia per 5è cop, al segon lloc entrava el Juan Manuel Menéndez (18′ 53″) de Sant Pere de Ribes amb i tercer Carlos Cervera (19′ 40″) d’Igualada.
En dones la favorita tornava a guanyar, la jove atleta de Vilanova Mercè Guerra (20′ 41″), es quedava a un segon del rècord i guanyava la cursa per 4t any consecutiu, segon lloc per Tania Quirós (24′ 08″) de Vilanova  i tercera Anna Mar del Cerro (24′ 51″).