Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gossos obren diumenge la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca

Gossos obren diumenge la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca

A les 7 de la tarda d’aquest diumenge, amb el concert commemorant els 25 anys de Gossos es donarà el tret de sortida a la temporada musical de l’Auditori de Vilafranca

Poques bandes del país han arribat a la fita d’un quart de segle. I Gossos ho fan en un dels moments més dolços de la seva trajectòria. Per això aquest 2018 fan una gira especial on les cançons, més que mai, seran les protagonistes. Un recull d’èxits, dels temes més emblemàtics de la seva història, una autèntica celebració per a més de tres generacions de persones que els han acompanyat durant aquests 25 anys. Cançons amb missatge, optimisme i compromís per construir un món millor.
Des de la dècada dels 90 fins ara els manresans han sabut reinventar-se, adaptar-se als nous temps i oferir sempre el millor; vivint el present, mirant el futur i amb respecte pel passat.
L’Auditori de Vilafranca serà escenari d’aquesta gira de celebració dels 25 anys que es va iniciar el mes de maig a l’Auditori de Barcelona i que clourà el mes de desembre a Manresa.
I comptarà amb la col·laboració especial de l’alumnat de cant coral de l’EMM Maria Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: