Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gertrudis i la Sidral Brass Band van amenitzat el concert del 70è aniversari dels Verds

Aquest cap de setmana s’han celebrat els actes lúdics més destacats previstos per la colla dels Castellers de Vilafranca per commemorar el seu 70è aniversari.

La previsió de pluja va afectar als dos actes. El primer havien de ser activitats adreçades als infants amb inflables i la xocolatada a la rambla, que van quedar ajornats fins a nova data. D’altra banda el concert del 70è aniversari de la colla amb la Sidral Brass Band i Gertrudis, que s’havia de celebrar a la plaça de la Vila es va traslladar a Cal Figarot, a causa de la previsió de pluja.

Aquests inconvenients no van fer deslluir la festa, que es va celebrar amb molta gresca fins ben entrada la matinada.

A més els Gertrudis van protagonitzar una de les sorpreses interpretant amb el seu propi estil l’himne dels Castellers de Vilafranca.

Abans dels Gertrudis va ser el torn dels penedesencs Sidral Brass Band, que a més del seu espectacle de carrer, tenen també un espectacle d’escenari que van presentar a Cal Figarot.

Com ens explicava un dels seus components, el Xavi Silveira, amb música funky o ska, i garantint el ritme en tot moment.

El secretari dels Castellers de Vilafranca, Arnau Martí, destaca que pel concert d’aniversari van pensar en dos grups potents,  un del Penedès i un altre amb ressò arreu del país.

Els actes de l’aniversari van començar fa mesos, amb unes jornades tècniques, i han tingut dos punts àlgids amb la diada de colles històriques i aquest cap de setmana amb el concert d’aniversari. Malgrat que la temporada castellera no ha acabat d’acompanyar, es mostren satisfets per tot plegat.

Queda per concretar la data de l’activitat infantil amb inflables i xocolatada, que podria coincidit amb Tots Sants.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: