Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Francisco Romero tornarà a ser el candidat del PSC per assolir l’alcaldia de Vilafranca

L’actual tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PSC de Vilafranca, Francisco Romero, ha anunciat que es tornarà a presentar com a cap de llista en les properes eleccions municipals.

Ho va fer ahir amb una convocatòria a la premsa a l’Escorxador envoltat de membres del grup municipal regidors i exregidors i dels tres exalcaldes de Vilafranca, Fèlix Sogas, Joan Aguado i Marcel Esteve.

Romero apunta que ha pres la decisió desprès d’una llarga reflexió, perquè té ganes de continuar treballant en la política municipal i perquè se sent acompanyat per tot l’equip.

Romero explica que amb el canvi de govern a Madrid li havien arribat propostes de nous reptes polítics, però que les ha descartat perquè el seu principal objectiu és impulsar canvis des de la política local. Uns canvis que vol acompanyar dels seus coneixements en l’àmbit professional vinculats a la tecnologia.

Romero remarca que des de la política local també es pot ajudar a fer front als grans problemes de la societat.

Francisco Romero és actualment tinent d’Alcalde d’Acció Territorial i Serveis Urbans, en un govern del PSC amb el PDeCAT. És regidor des de l’any 1999 i ha ocupat diferents regidories. Fins i tot l’any 2009 va ser alcalde durant un mes, després que Marcel Esteve renunciés a l’alcaldia per tractar d’evitar una moció de censura que finalment es va produir.  A la meitat de l’anterior mandat va firmar el pacte amb CiU, que van revalidar desprès de les eleccions del 2015. Romero valora de forma positiva el resultat d’aquests pactes assenyalant que la política és diàleg i pacte.

 

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: