Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 27 d’octubre es mantindrà oberta la inscripció a la Cursa Solidària País del Cava

La Confraria del Cava i Octagon mantenen obertes les inscripcions per participar en la dotzena edició de la Cursa Solidària País del Cava, que es disputarà el pròxim diumenge 28 d‘octubre.

A través de la iniciativa es recolliran fons per la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer. Des dels seus inicis, la cursa ha lliurat més de 120.000 euros al programa solidari. Inscriure’s a la Cursa Solidària País del Cava té un cost de 10 euros, que s’entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3.
Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.runedia.com fins el dilluns 22 d’octubre per als qui vulguin adquirir també la samarreta commemorativa de l’activitat. La resta poden fer-ho fins el dia 27.
Com és habitual, els corredors que assoleixin en menys temps els 13,4 quilòmetres que separen Vilafranca de Sant Sadurní, tant en la categoria masculina com en la femenina, seran premiats amb l’equivalent al seu pes en cava. A més, la XII Cursa Solidària País del Cava també inclourà el Memorial Pitu Cols, un premi patrocinat per Decavi, que reconeixerà el participant més jove i el més veterà de la cursa. També es mantenen els diferents premis que l’Ajuntament d’Avinyonet lliura als més ràpids i l’Ajuntament de Subirats als grups que corren la cursa.
Com a novetat d’enguany destaca la col·laboració de Terrassa com a ‘Ciutat convidada’ en la cursa. L’ajuntament posarà a disposició dels ciutadans autocars perquè puguin desplaçar-se gratuïtament a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca, des d’on s’iniciarà el recorregut solidari.
Un altre dels ajuntaments que donarà suport enguany a la cursa és el de Gelida, que com el de Terrassa, habilitarà autocars perquè els corredors pugui accedir amb comoditat al punt de sortida de la cursa.
Aquest servei se sumarà al ja habitual de busos llançadora, que des de primera hora del matí traslladaran els participants que ho desitgin des de Sant Sadurní fins a Vilafranca per prendre part en la sortida, així com els que vulguin tornar a la capital penedesenca un cop finalitzada l’activitat. També hi haurà els tradicionals serveis de dutxa i vestidors, que s’instal·laran a la zona esportiva de Sant Sadurní, i el servei de fisioteràpia i medicina esportiva que ofereix Serveis Mèdics Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: