Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Festa Major a Cal Rubió

Festa Major a Cal Rubió

La celebració de la Festa Major de Cal Rubió presenta un programa ple d’activitats que agruparà els seus actes centrals a partir d’aquest dijous.

El dijous s’encendrà una traca, també un castell de focs d’artifici i pregó, que anirà a càrrec d’Àngels Llurba, per acabar amb una cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

El divendres dia 12, diada del Pilar, els actes començaran amb la tradicional missa, seguida d’una exhibició de motos d’època i de l’exhibició folklòrica amb els Balls Populars dels Monjos i la Ràpita. A la tarda i a la nit es farà un concert i un ball amb el grup Loren.

L’endemà dissabte els actes començaran amb una xocolatada infantil i l’actuació d’en Jaume Barri pels més petits, al matí. A la tarda es farà el petit RubióFoc i a la nit els actes inclouran el RubióFoc, un correfoc pels carrers del poble, el concert Jove amb el grup Gina & the Tonics i una festa jove amb PD’s Partysano.

Diumenge es farà un concert vermut al cafè i la representació de l’obra Dos embolics i una recomanació, a càrrec del grup Pa amb Xocolata de Torrelles de Foix, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Els actes festius finalitzaran diumenge dia 21 d’octubre amb l’onzena caminada popular, memorial Alexis Rubió, que recorrerà diferents paratges del voltant del municipi.

La festa major de Cal Rubió està organitzada pel Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: