Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit del 1r Canicross del Cava, amb més de 100 participants, i en el marc de la Festa del Gos

Èxit del 1r Canicross del Cava, amb més de 100 participants, i en el marc de la Festa del Gos

La caminada, el Canicross infantil, la desfilada canina i la resta d’activitats de la Festa del gos també van ser molt participatives. Tot plegat activitats que van reunir un centenar de persones.

101 participants al I Canicross del Cava, 15 al Canicross infantil, una trentena de participants a la caminada i 42 gossos a la desfilada canina. Tot un èxit de participació a la 7a Festa del Gos que es va celebrar diumenge a Sant Sadurní d’Anoia i que organitzaven Canicross Penedès i la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració del servei d’Esports i Medi Ambient i Joventut.
Una festa, que enguany ha canviat d’ubicació i s’ha celebrat a Can Mas de la Riera i que també va comptar amb un esmorzar popular, una exhibició d’obediència canina i una Fira d’entitas, protectores i botigues d’animals, en un dia de tardor radiant.
El Canicross és un esdeveniment esportiu solidari, on hi podien participar tant persones que volien competir en una cursa d’uns 4km, com aquelles que volguessin fer una caminada amb gos o sense. Va començar a les 8 del matí a Can Mas de la Riera i els beneficis que es van recaptar es destinaran a la Protectora d’animals i plantes del Garraf de Cubelles.
La desfilada canina popular va comptar amb 42 participants, que competien per ser l’animal més guapo, el més simpàtic i el més ben educat.
El Servei de Medi Ambient, en paral·lel, va oferir el taller “Pedalem amb energia i per un aire més net”, amb l’objectiu de difondre el potencial de les energies renovables i demostrar com es poden fabricar productes amb energia generada amb bicicletes. Per això els participants van poder omplir una paperina de crispetes de blat de moro fetes amb petits aparells que funcionen amb l’electricitat generada pedalant a les bicis generadores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: