Dimarts, 24 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrades disponibles pel concert de tarda d’El pot petit

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca comunica que queden entrades disponibles per al concert d’El Pot Petit.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha comunicat que, finalitzada la tasca d’organització interna de la producció de l’espectacle, han quedat disponibles entrades per a la sessió de les cinc de la tarda, del concert ‘A l’Aventura!’ d’El Pot Petit, del proper diumenge, a l’Auditori de Vilafranca.

Les entrades ja estan a la venda a la web http://espectacles.vilafranca.cat/. En cas que en quedin de disponibles, també es podran comprar a les taquilles del Teatre Cal Bolet aquest dijous de sis a vuit i una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla de l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: