Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a Alcover

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a Alcover

Els vilafranquins participaven a la diada de festa major de la vila d’Alcover, al costat de la colla local i dels Xiquets de Reus.

Els vilafranquins hi van alçar castells de 7, construccions segures per la colla que van permetre provar canalla nova a dosos, pensant ja en el futur. El primer castell vermell va ser un 3 de 7 lleuger, que va anar seguit del 4 de 7 amb l’agulla. A continuació, van descarregar el 4 de 7, i van tancar l’actuació amb un pilar de 5.

Amb aquesta diada els de Cal Noi-Noi es planten a sis dies de la diada de la colla, el Roser, on preveuen portar castells de 8. La diada se celebrarà aquest dissabte a les sis de la tarda a la plaça de la Vila. En aquesta ocasió, les colles convidades dels Xicots seran els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: