Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen descarregar la torre de 8 s/f i el 3 de 10 amb folre i manilles per Tots Sants

A les portes de Tots Sants les colles participants van ser ahir a Cal Figarot per tal de fer el sorteig de l’ordre d’actuació i avançar el programa previst per l’1 de novembre.

El president i el cap de colla dels Verds, Joan Badell i Toni Bach respectivament, es van acompanyar de representants de Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i Castellers de Sants. Els Verds van demanar sortir en segon lloc, i la resta de colles van triar després. Els Xiquets de Tarragona van triar obrir plaça, Castellers de Sants van triar ser tercers i els Capgrossos de Mataró tancaran ronda.
Pel que fa a previsions, Toni Bach comentava que la temporada dels Verds no ha estat fàcil, però tot i així s’han fet bons castells, L’objectiu seria poder descarregar la torre de 8 sense folre i el 3 de 10 amb folre i manilles en la mateixa diada, i acompanyar-los per exemple del 4 de 9 sense folre.
La voluntat seria acabar amb el pilar de 7 amb folre.
Els Xiquets de Tarragona arriben amb bones sensacions a Tots Sants, en una temporada que està sent difícil. Volen fer la millor diada de la seva temporada. La idea passa per 3 i 4 de 9 amb folre sumant-hi el 4 de 8 amb agulla. Jordi Suriñach
Tampoc arriben en un bon moment els Castellers de Sants, que venen de caigudes al Concurs de Tarragona i a la seva diada, arrossegant baixes. La intenció és donar el màxim possible, amb els 3 i 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. Dídac Alvarado.
Finalment tot i dur també una temporada irregular, els Capgrossos de Mataró volen descarregar a la plaça de la Vila 3/9 f, Torre 9 folre i manilles i 5/9f acabant amb el pilar de 8fm, com explica Jordi González.
La diada de Tots Sants començarà a les 12 del migdia, després que les colles hagin entrat a plaça seguint el model que s’aplica per Sant Fèlix, amb dues colles fent-ho per el carrer de Santa Maria i dues més per el carrer de la Cort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: