Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen 2 persones en un control de trànsit per tràfic de drogues a Sant Sadurní

Els fets van tenir lloc el mateix dia 25 d’octubre, cap a les 12 del migdia, quan les patrulles van realitzar un control de trànsit a la carretera C-243a, a Sant Sadurní.

Agents de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dijous de la setmana passada, dos homes de nacionalitats búlgara i espanyola, de 27 i 28 anys i veïns de Vilafranca, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 25 d’octubre, cap a les 12 del migdia, quan les patrulles van realitzar un control de trànsit a la carretera C-243a, a Sant Sadurní.

Durant el control van aturar un vehicle amb tres ocupants al seu interior. Els agents van sospitar que podrien transportar substàncies estupefaents degut a la forta olor que desprenien i van identificar als ocupants, dos nois i una noia. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar al maleter del turisme tres bosses de color negre, plenes de cabdells de marihuana, secs i apunt pel seu consum immediat.

Els dos nois van manifestar que les substàncies, un total de tres quilos, eren de la seva propietat i davant les evidencies van quedar detinguts per tràfic de drogues.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

D’altra banda en una altre control de trànsit, el mateix dia a la tarda, al municipi de Gelida el conductor d’un turisme va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar a les vuit del vespre, quan les patrulles van realitzar un control de trànsit a la AP-7, a la sortida del peatge de Gelida.

Els agents van aturar un vehicle i van constatar una forta olor a substàncies estupefaents del seu interior. Els agents van comprovar que al maleter portava tres safates amb un total de 310 esqueixos de marihuana.

Finalment els agents van comissar les plantes i el conductor va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

 

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: