Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Cultura programa un segon concert d’El Pot Petit a Vilafranca

La nova sessió de l’espectacle ‘A l’aventura!’ d’El Pot Petit se celebrarà el mateix diumenge 21 d’octubre, a les 5 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Les entrades ja s’han exhaurit.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha programat una nova funció del concert donat que les entrades es van exhaurir molt ràpidament.

Hi haurà, doncs, una doble sessió del concert. La primera és farà a les 12h, i que ja ha exhaurit les entrades, i la segona sessió a les 5 de la tarda. Aquesta segona sessió també ha exhaurit les entrades en poc més de dos dies.

A ‘A l’aventura!’, la Jana, en Pau i la Melmelada Band s’han proposat que no quedi cap nen, nena, mare, pare, avi, àvia i animal, sense viure una bona aventura. Per això, en aquest concert ens presentaran moltes històries i nous personatges d’El Pot Petit que ens faran gaudir d’un experiència única. Un viatge musical que a Vilafranca s’acompanyarà dels alumnes de l’EMM M. Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: