Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de Sant Martí Sarroca posa ordre a l’estructura retributiva del personal de l’Ajuntament

El ple de Sant Martí Sarroca posa ordre a l’estructura retributiva del personal de l’Ajuntament

A la mateixa sessió, celebrada el passat 27 de setembre, es va instar a la Generalitat a revisar la millora del transport escolar al municipi.

En el Ple Municipal Ordinari celebrat a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca el passat 27 de setembre, on la majoria dels punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat, es va aprovar l’estudi que l’actual govern ha impulsat durant els darrers mesos i que incorpora una Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament, amb l’objectiu de donar resposta a les peticions dels treballadors que, des de fa anys, demanen posar ordre en l’estructura retributiva per fer-la comparativament més justa.
També es va plantejar demanar a la Generalitat la revisió del decret de transport escolar, a través d’una moció presentada pel grup municipal socialista Movem Sant Martí i a la qual també s’hi va adherir el grup municipal de CiU. També hi va votar a favor ERC i el regidor no adscrit, mentre que la CUP es va abstenir. En aquests moments, el decret diu que el transport només és obligatori i gratuït per a aquells alumnes que vénen de fora del municipi, però no per als del poble. Sant Martí Sarroca és un municipi molt extens amb nuclis disseminats i es dóna la paradoxa que hi ha alumnes de fora que viuen més a prop que d’altres que són de barris martinencs com la Bleda o la Rovira Roja i en canvi aquests últims no tenen accés al servei de transport escolar en les mateixes condicions.
Durant el Ple també es va aprovar el Compte General corresponent a l’exercici 2017, el Pla d’Igualtat d’Oportunitats (un instrument de consulta i treball per conèixer la situació del poble i per prendre mesures per als propers anys en termes d’igualtat) i una modificació del pressupost per poder fer front a la senyalització de la carretera de La Bleda, a la neteja d’embornals, a la gestió del Pavelló Municipal i a la substitució de personal que està de baixa.
Finalment, la moció que van presentar conjuntament els grups municipals d’ERC i AM-CUP per demanar que el poble tingui una plaça que porti el nom d’1 d’octubre es va deixar sobre la taula, tot esperant trobar el consens per triar l’espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: