Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Most Festival crea el Campus Brot, un stage per a joves d’entre 16 i 20 anys

El Most Festival crea el Campus Brot, un stage per a joves d’entre 16 i 20 anys

La primera edició del Campus Brot tindrà lloc del 9 al 11 de novembre a Vilafranca, en el marc del Most Festival. Els joves es posaran en el paper dels programadors de cinema.

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, organitzat pel Vinseum i Cineclub Vilafranca i que celebrarà la seva 8a edició al Penedès del 8 al 18 de novembre, posa en marxa la primera edició del Campus Brot, una proposta per a joves d’entre 16 i 20 anys per viure, conèixer i formar part de l’organització d’un festival cinematogràfic com és el Most.
El Campus tindrà lloc durant el mateix festival, els dies 9, 10 i 11 de novembre, dies en els quals es faran sessions de visionat de curtmetratges, programació, un taller d’Instastories, formació de gestió de festival i les tasques de producció, i participació en projeccions del Most. A més, el dissabte 17 de novembre es farà la gala de projecció i presentació dels curtmetratges seleccionats, a més de l’entrega de diplomes.
Els i les participants s’allotjaran a l’Alberg municipal de Vilafranca. Les inscripcions ja estan obertes i la participació al campus té un preu de 35€ que inclou l’allotjament i les dietes. Les places són limitades i les persones interessades poden inscriure’s a través del correu electrònic .
En l’organització del Campus Brot, el Most compta amb la col·laboració de Reteena, el Festival Jove Audiovisual de Barcelona, i el patrocini de Caves Vilarnau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: