Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Most busca el seu jurat jove i també voluntaris

Els organitzadors ofereixen d’aquesta manera la possibilitat de viure i gaudir del festival des de dins. Fent de jurat o aportant com a voluntari suport per tirar endavant les diferents activitats.

El Brot, la secció a concurs de curtmetratges del Most Festival, comptarà novament amb tres premis: el Premi del jurat, el Premi del públic i el Premi del jurat jove. Aquest darrer el formaran tres persones d’entre 18 i 30 anys amb ganes de veure i gaudir del cinema i la intensitat del festival. Els tres membres del jurat jove seran també els encarregats d’entregar el premi a l’equip guanyador durant la gala de cloenda del Most 2018, el 18 de novembre a l’Auditori de Vilafranca.
Les persones interessades han d’escriure un correu a: abans del 26 d’octubre.
D’altra banda, el festival també ofereix la possibilitat de poder-ne gaudir des de darrera de la pantalla fent de voluntari. La tasca dels voluntaris se centren en participar, aportar mans i, sobretot, ganes, al Most Festival, enguany del 8 al 18 de novembre al Penedès. Per formar part del voluntariat del Most només cal tenir­ne ganes. Tant és l’edat, la professió, si es disposa de moltes o poques hores, i si es tenen coneixements de vi o cinema. Els interessants han de fer arribar abans del 26 d’octubre un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: