Diumenge, 1 d'Agost de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cristòfor Mestre participa a la campanya de suport a la investigació de la leucèmia infantil

Sota el lema “La vuleta al cole”, la campanya la promou la Fundació “Unoentreunmillon” per recollir fons de cara a la investigació de la leucèmia infantil. 514 alumnes del Cristòfor hi han participat.

Aquest divendres al matí els 514 alumnes de l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca han fet una volta corrent al perímetre de l’escola, per tal de participar en la campanya que organitza la Funcació “Unoentreunmillon” per recollir fons per la investigació de la leucèmia infantil.
La directora de l’escola, Núria Cañís, comentava que es van sumar a la campanya ja que consideren que aporta als alumnes uns valors importants com la solidaritat i la cooperació.
Cada nen ha aportat 1 euro per participar a l’activitat, i en els dies previs han estat treballant també a les aules qüestions relacionades amb la leucèmia infantil i la campanya.
A les 10 del matí s’han fet les primeres curses, des del pati de l’escola i sortint als carrers del voltant per fer una volta al centre educatiu. Una activitat amb molt bon ambient en que els alumnes animaven els seus companys i on el més important era col·laborar i fer l’activitat, sense preocupar-se per arribar més o menys endavant en el grup.
Una iniciativa que aquest divendres ha fet l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca, però en que estan participant molts altres centres d’ensenyament tant de la comarca com d’arreu per recollir fons destinats a la investigació contra la leucèmia infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: