Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal atén persones afectades pel tancament d’iDental

El Servei Comarcal d’Informació al Consumidor està atenent nombroses persones que s’han vist afectades pel tancament d’iDental.

Des del servei assessoren les persones que havien contractat crèdits o que ja havien pagat els tractaments a les clíniques d’aquesta empresa.

En el cas de les persones que van pagar els serveis en efectiu, amb targeta de crèdit o mitjançant un crèdit personal no finançat per una entitat financera d’iDental, poden fer la reclamació fins al 17 d’octubre per intentar recuperar els diners pels serveis pagats i no prestats. Al Consell Comarcal les poden informar sobre el procediment.

Les persones que decideixin reclamar no necessiten advocat ni procurador, llevat que es vulguin personar i participar en el procediment.

Hi ha altres pacients de les clíniques iDental que van contractar crèdits al consum. Aquestes persones han de presentar primer una denúncia als Mossos d’Esquadra i reclamar després per escrit, amb acusament de rebuda, l’anul·lació del contracte de finançament a l’entitat financera, adjuntant còpia de la denúncia.

Si l’entitat financera no els respon positivament en el termini d’un mes, des del Servei Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal de l’Alt Penedès les assessoraran per continuar amb la reclamació i gestionaran una mediació en Consum amb l’entitat financera per intentar resoldre el conflicte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: