Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge caminada a la Torre de les Aigües de Vilafranca, amb el lema “aigua i patrimoni humà”

Diumenge caminada a la Torre de les Aigües de Vilafranca, amb el lema “aigua i patrimoni humà”

És una activitat organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca en el marc de les activitats que es fan en el cicle “Rius amb vida al Penedès i en que participen diferents ajuntaments de la comarca.

El proper diumenge 7 d’octubre, tindrà lloc una passejada familiar, molt planera, que sortirà de Vilafranca i arribarà fins la Torre de les Aigües. Durant el recorregut, s’aniran comentant els diferents elements patrimonials que poden veure’s al llarg del camí Fariner i el camí de la Bleda. S’explicarà com s’extreia l’aigua dels pous propers, o com s’aprofitava l’aigua d’aquests rius per fer anar molins, per rentar la roba i fins hi tot per pescar!
Es tracta d’un recorregut circular d’uns 4 quilòmetres i es preveu una durada aproximada de 2 hores. El lloc de trobada és l’aparcament de darrera el Complex Aquàtic, a les 11 del matí. Es recomana portar aigua, esmorzar i calçat còmode per caminar. En cas de pluja, quedarà suspesa.
Aquesta activitat, organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, forma part del cicle d’activitats “Rius amb vida al Penedès” que s’ha organitzat conjuntament amb els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, Subirats i Sant Sadurní, i que es desenvolupa durant tot l’any en diferents espais fluvials d’aquest territori, per tal de donar a conèixer aquests ecosistemes, així com la feina realitzada per netejar i posar en valor aquests espais. És preferible inscriure’s al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: