Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conchi Hito ha presentat ‘El desván de Villa Serena’ enmig d’una gran expectació

La biblioteca de l’escola d’art Arsenal es va quedar petita divendres al vespre en la presentació de la primera novel·la de l’escriptora i professora de matemàtiques vilafranquina Conchi Hito.

La presentació estava organitzada per la llibreria L’Odissea i comptava amb la participació de l’escriptor Pere Martí, entre d’altres. A ‘El desván de Villa Serena’, Hito ofereix al lector juvenil una història de fantasmes i aventures molt especial, protagonitzada, entre d’altres, per una nena que ha estat assassinada i que ha pres la decisió de ser la darrera víctima del seu assassí.

Hito ha fet amb ‘El desván de Villa Serena’ el salt a la novel·la, amb un treball complex i minuciós al llarg de gairebé 280 pàgines. Del llibre destaca la creació d’una atmosfera embolcallant i el fet que una història sobre nens assassinats acaba percebent-se com una aventura entranyable i emocionant.
L’autora va començar a escriure contes quan les seves filles eren petites i les seves obres literàries han anat evolucionant, en part, per a acompanyar-les.

El llibre ha estat publicat per Bòbila Libros i compta amb dues il·lustracions de Núria Tomàs Mayolas.
El proper 31 d’octubre se’n farà una nova presentació de la Biblioteca Torras i Bages amb la participació de l’escriptor David Monteagudo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: