Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cloenda de les 18enes Jornades d’Estudi Catalanes de l’AEAF

Les divuitenes jornades d’estudi catalanes de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals es clouen amb bones sensacions.

La vuitena i darrera ponència de les jornades que organitzava la delegació catalana de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals tenia lloc dissabte al matí a l’auditori del Vinseum. Anava a càrrec de l’advocada Ana de Isabel i versava sobre el conveni multilateral de l’OCDE, l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic, i l’impacte sobre els Convenis de Doble Imposició signats per Espanya a través dels seus efectes pràctics.

Les sessions de treball s’havien iniciat el dijous a Bodegues Torres i havien continuat divendres a l’Hotel Domo. A través de les vuit ponències programades es van tractar durant els tres dies temes que tenen a veure amb la feina quotidiana dels assessors fiscals.

En acabar les jornades, els participants van celebrar-ne l’acte de clausura al Claustre de Sant Francesc, acompanyats per representants municipals, com la regidora de Turisme Maria Dolors Rius.
Rius apuntava que Vilafranca forma part de la Convention Bureau de la Diputació de Barcelona per atraure turisme de convencions a la ciutat.

La regidora afirmava que els jornadistes estaven molt contents amb l’experiència i amb l’organització de l’esdeveniment.

Les jornades van comptar amb la participació de 150 persones, la majoria procedents de Catalunya, però també d’altres punts de l’estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: