Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional del Penedès presenta el llibre “Petjades d’aigua i sal

Demà té lloc la presentació del llibre “Petjades d’aigua i sal” publicat per l’Editorial Pagès, de Sara Montesinos i Samuel Nacar dins la campanya d’Amnistia Internacional “Welcom communities”.

El llibre relata  l’arribada, ara farà tres anys, de les pasteres amb desenes de persones, la cruesa i la deshumanització dels camps de Grècia i la inestabilitat psicològica i tragèdia moral dels qui hi malvivien.

És el testimoni de la solidaritat dels autors amb aquells que no suportaven de veure les imatges de la televisió i van apostar per oferir una acollida digna als migrants.

Sara Montesinos assenyala que és un llibre vivencial.

D’altra banda els dos autors van compartir un any de les seves vides amb els refugiats. Abans del tractat de la Unió Europea que encara ha empitjorat més la situació dels actuals refugiats.

Sara Montesinos i Samuel Nacar són periodistes i van viatjar el 2016 a Grècia per a treballar de voluntaris en diversos camps de refugiats a Lesbos, Idomeni, Vasiliká o Calais.

L’acte tindrà lloc aquest dimarts a l’Escorxador de Vilafranca, a dos quarts de vuit del vespre i comptarà amb l’assistència dels autors, que conversaran amb el públic de la seva experiència narrada al llibre. També es farà el passi d’un guió, elaborat per Josep Faura, amb vídeos de premsa i textos del llibre, sobre  els punts centrals de la narració, i es presentarà la campanya “Welcom communities” d’Amnistia Internacional

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: