Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 de 9 amb folre “indoor” dels Castellers de Vilafranca a Sant Cugat del Vallès

La pluja obliga a celebrar es Festes de la Tardor de la ciutat vallesana sota cobert, que no va ser impediment per veure una bona actuació dels Verds

Dissabte de pluja que va obligar a celebrar la diada castellera de les Festes de la Tardor de Sant Cugat del Vallès sota cobert. El pavelló municipal d’esports va ser testimoni de l’actuació de les tres colles de camisa verda, que com l’any 2017

Els Castellers de Vilafranca malgrat la pluja, van convocar prou camises per seguir fil per randa els plans establerts per aquesta diada. Van obrir amb el seu quart 5 de 8 de l’any, que els va pujar bé però que van haver de defensar, com els va passar al Prat de Llobregat, una baixa remenada, sobretot a la banda de la torre. Un castell que preparen per Tots Sants amb un pis més per si els fos necessari. Van seguir amb el 3 de 9 amb folre, un castell impecable i que no va tenir més història que el fet de convertir el pavelló d’esports de Sant Cugat, en la segona plaça de castells de nou de la vila vallesana. Divuitè de la temporada, defensat amb comoditat pel tronc del castell de 10 del proper dijous.

Van tancar la ronda de castells descarregant un 4 de 8 lleuger, es a dir sense segons d’un possible 4 de 9 sense folre, que a falta de dos assaigs no es descarta per Tots Sants. Cal dir que el quatre es va descarregar amb bona cara, deixant satisfeta la colla. I aquest cop si els verds podien acomiadar-se amb un pilar de mèrit, el Pilar de 6 que no feien a plaça des de l’Arboç a finals d’agost. Amb estrena de l’enxaneta i el tronc del pilar menys habitual, però que ja l’havien fet a plaça. Uns Castellers de Vilafranca a punt per la diada de Tots Sants, on la consigna principal es clara, descarrega la torre de vuit, tornar a fer el castell de 10 i arrodonir una gran jornada.

Els Castellers de Sabadell van descarregar el 3 de 8 i el 4 de 8, com a castells principals, tancant rondes amb el 7 de 7, havent de descartar el de 8 pisos per indisposició d’un dels terços. Per la seva part la colla local, recuperant sensacions i gent del tronc va poder completar la clàssica de castells de 8, amb la Torre de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: