Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16a Eco Sant Cugat amb multitud de propostes al voltant de la cura del medi ambient

Sant Cugat Sesgarrigues vivia aquest diumenge una nova edició, la setzena ja, de la Fira mediambiental del Penedès.

Els actes havien començat amb una bicicletada fa dos dissabtes, amb la conferència de Gaspar Hernández sobre les claus de la salut emocional el divendres i la Mostra Audiovisual de Medi Ambient el dissabte. Però el gruix de les activitats tenien lloc el diumenge amb la presència de multitud d’estands i expositors, tallers, conferències, jocs per la canalla, una caminada i propostes gastronòmiques.
L’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues Montse Albet destacava la consolidació de la fira.

L’afluència més gran de visitants es va fer esperar en coincidir amb les moltes activitats que s’han celebrat a la comarca per commemorar el primer aniversari de l’1 d’Octubre. Però, tot i així, els expositors en feien un balanç positiu.

La fira ha mantingut el seu esperit familiar, amb molta participació dels més petits. També hi ha hagut un mercat d’articles de segona mà i una jornada de transformació del pati de l’escola Les Vinyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: