Dijous, 19 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 alumnes de Vilafranca i Sant Sadurní han participat a la Marató Vedruna 6 x 7

Divendres passat, uns 150 alumnes de 6è i 1r ESO de l’escola Vedruna Sant Elies de Vilafranca i el Carme Vedruna de Sant Sadurní van participar a la Marató Vedruna 6 x 7.

Aquest esdeveniment esportiu i solidari estava organitzat des del grup de professors d’educació física de Vedruna Catalunya Educació i consistia en una caminada de 6 trams de 7 km cada un, fent 42 km en total, els corresponents a una marató.

Tots els alumnes de 6è i 1r ESO de les 36 escoles Vedruna de Catalunya es van trobar en 6 punts equidistants de Vic per fer la caminada fins a la Plaça Major de la ciutat. De manera simultània, els 3.000 alumnes participants van entrar a la plaça per seguir amb la festa solidària.

Es van organitzar activitats esportives que tenien com a premi uns vals. En total es van recollir mil euros que van ser lliurats a la Plataforma pels Refugiats de Vic com a “mostra de la solidaritat i el compromís de les escoles Vedruna amb la societat actual”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: