Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 ONG’s han participat a la 19ena edició de la Festa de la Solidaritat de Vilafranca

Aquest diumenge la rambla de Sant Francesc ha acollit una nova edició de la Festa de la Solidaritat de Vilafranca.

Una jornada amb diverses propostes d’activitat, informació de les activitats i temàtiques a les que es dedica cada ONG, activitats lúdiques i pedagògiques per a infants i joves i en aquesta ocasió com a novetat una Jam a càrrec de la Vila del Swing i Penedès Swing.

La 19a Festa de la Solidaritat és l’acte principal del Solidaritats 2018. El programa d’activitats de Solidaritats 2018 es desenvolupa durant aquest mes d’octubre per visibilitzar el treball de les institucions locals i entitats de la Vila en l’àmbit de la Solidaritat i Cooperació, per al conjunt de la ciutadania.

Enguany a les parades de les ONG s’hi afegia com a convidada una altra entitat que també té seu a Vilafranca. La Unitat Canina de Rescat IPA Penedès-Garraf.

Entre les moltes entitats que tenien presència a la rambla hi havia l’ Amical de Mauthausen, amb el seu president Enric Garriga, amb qui vam conversar. L’Amical  va ser la primera entitat memorialista de l’estat, constituïda a l’època franquista a la clandestinitat. Ara observen amb preocupació una pujança del feixisme a tota Europa.

La 19ena Festa de Solidaritat coincidia, com  l’any passat, amb el Mercat d’Artesans i Brocanters de Vilafranca, que oferirà també tallers diversos per els infants.

D’altra banda, la Creu Roja també aportava activitats per als més petits.

A la festa d’enguany hi havia les parades de 12 entitats solidàries.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: