Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilobí celebra una Jornada Blanca amb motiu de la presentació del documental ‘Memòries de Guix’

Dissabte, Vilobí del Penedès celebrarà una “Jornada Blanca” amb motiu de la presentació de la pel·lícula documental ‘Memòries de guix’.

La pel·lícula pretén fer un homenatge al llegat que ha deixat el guix al municipi, recollint diferents testimonis de locals i experts. En el marc d’aquesta projecció, des de les regidories de Promoció Econòmica i Medi Ambient, s’han organitzat diferents actes.

De deu a dos quarts de dues, a la pista poliesportiva, s’explicarà de manera pràctica amb un forn de pedra com es feia el guix a càrrec de Josep Rovira, propietari del museu de Geologia. De dotze a dos quarts d’una, també a la pista poliesportiva, es farà un taller de guix adreçat als més petits.

A la tarda, de quatre a sis, el Museu de Geologia obrirà les portes i oferirà visites guiades de la mà del propietari i dues guies més.

Més tard, a tres quarts de set de la tarda, a la Sala del Centre Cívic, es farà una xerrada dinamitzada pel Doctor en Geologia Manu Gómez, qui ha treballat en la geologia del Penedès i en projectes de divulgació.

Seguidament, es farà la presentació de la pel.lícula documental ‘Memòries de Guix’, dirigida pels periodistes locals Josep Maria Flores i Cati Morell i realitzada per Punt Tv. L’acte també comptarà amb els parlaments de l’alcalde, Francesc Edo, i el regidor de Medi Ambient i Promoció Econòmica, Xavi Serra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: