Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller sobre desigualtats de gènere s’ha fet aquesta setmana al Casal Popular

El taller s’ha fet al llarg de la setmana treballant sobre diferents situacions relacionades amb el gènere, i volia recollir també situacions que havien viscuts els i les participants.

Organitzat per la cooperativa Nus, aquesta proposta sota el títol de “jo mai mai” s’ha centrat en parlar amb un grup d’uns 11 nois i noies sobre temes relacionats amb les desigualtats de gènere d’una manera global i recollint algunes de les seves experiències personals.
Nus acostuma a fer projectes educatius, socials i teatrals sobre temàtica social o d’abús de poder. En aquesta ocasió, com explica Magalí Permanyer, s’ha fet un taller sobre gènere.
La cloenda del taller ha estat aquesta representació divendres al matí en format de teatre fòrum i en que s’han presentat diferents situacions per presentar aquestes injustícies. Amb la col·laboració del públic es busca trobar estratègies per canviar aquestes situacions.
Aquesta proposta és similar a les que la Cooperativa Nus ofereix a professionals que treballen amb joves. Precisament fruit d’un d’aquests tallers, on participava una professional que treballa a Vilafranca, va sorgir la proposta fer el taller adreçat a joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: