Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix obre les seves piscines als gossos el dia del seu tancament

La recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació d’Amics per la Defensa dels Animals del Penedès.

La piscina de Les Dous de Torrelles de Foix tancava aquest passat dia 11 de setembre les seves portes fins l’any que ve. L’últim dia, però, va ser diferent; va anar dedicat als animals de companyia. Per primera vegada en la història de les piscines de Torrelles, els gossos van poder banyar-se acompanyats dels seus amos. Aquesta és una iniciativa pionera organitzada per l’Ajuntament de Torrelles de Foix i l’Associació d’Amics en Defensa dels Animals del Penedès. El dia va acompanyar d’allò més i la resposta va ser molt bona.

A més de les mascotes dels torrellencs, al llarg de tot el dia van anar arribant animals custodiats per la protectora. Les entrades tenien el mateix preu i  la recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació d’Amics per la Defensa dels Animals del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: