Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat als Monjos el documental Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció

És un documental realitzat fa tres anys on, a través d’entrevistes a persones que han destacat en la defensa del marc nacional, s’hi analitza la situació actual dels països catalans.

En el marc dels actes organitzats per la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès entorn la Diada de l’11 de setembre aquest dissabte a la Casa de Cultura Mas Catarro dels Monjos tenia lloc la presentació del documental produït per la plataforma Som Països Catalans.

“Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció!” és un  documental realitzat fa tres anys on, a través d’entrevistes a persones que han destacat en la defensa del marc nacional, s’hi analitza la situació actual dels països catalans.

En total, són vint-i-quatre converses en un recorregut de més de dos mil quilòmetres que va des de Sueca a Algemesí passant per ciutats i poblacions de tota la geografia dels Països Catalans. El document ja s’ha pogut veure a diferents indrets del territori i acostuma a generar sorpresa i descoberta.

Des de  la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès s’ha volgut posar de relleu en uns moments com els actuals que per a ells el subjecte polític no és només Catalunya, sinó el conjunt dels Països Catalans.

El documental s’estructura a partir d’un viatge en moto d’algú que passa per diferents poblacions on es trobarà amb diferents persones, col·lectius i iniciatives que li explicaran les seves reflexions, projectes i les lluites que duen endavant.

Som Països Catalans és una entitat que pretén reivindicar i fer més visibles les realitats culturals, socials, econòmiques i polítiques que mostren la vitalitat de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: