Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Miquel de gamma extra dels Castellers de Vilafranca

Els verds descarreguen la desena Torre de 9 amb folre i manilles de l’any. Acabada l’actuació fan una bona prova fins a quints del 4 de 10 amb folre i manilles.

Diada de Sant Miquel, patró de la colla dels Castellers de Vilafranca. Una jornada que no es feia des del 2016, just en any parell de concurs i que ens ha deixat tres castells de 9, un d’ells de gamma extra, a la plaça de la Constitució que torna a ser plaça de gamma extra a la vila. Una diada amb Moixiganguers d’Igualada que a sis dies de poder fer l’assalt al castell de 9 han anat molt tranquils i els Castellers de Berga.

Els verds han tingut en la desena torre de nou amb folre i manilles descarregada feta a la segona ronda el seu millor castell. D’entrada però han descarregat el seu dissetè 3 de 9 amb folre de la temporada, que també havien fet el dia abans al Prat, en el seu doblet del cap de setmana. I de seguit la Torre de 9 amb folre i manilles. Una torre ben executada, amb la calma habitual i els moviments que saben controlar tant bé. Destacar el fet de tornar a arribar als dos dígits per quart any seguit en torres descarregades. A tant sols una de les trenta seguides sense errada. El 4 de 9 amb folre de la tercera ronda ha necessitat l’atenció de sempre, amb brega però sempre sota control. L’onzè de l’any i seguint l’estel de les darreres actuacions, i a una setmana del concurs, tripleta de castells de nou. Un cop acabats els pilars de comiat els verds han portat a plaça una prova del 4 de 10 amb folre i manilles, on han col·locat bé el pis de quints amb tot el folre dalt. Tot a punt per Tarragona i intentar assolir el novè concurs consecutiu. Dir que dissabte al Prat els Castellers de Vilafranca, en la Festa Major d’aquesta població del Baix Llobregat va descarregar la Torre de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8.

Els Moixiganguers d’Igualada han completat una distesa diada amb el 3 de 8, el 4 de 8 i la Torre de 7. Una clàssica de vuit que dominen. Com els verds han aprofitat el final de la diada per col·locar quints a una prova de 3 de 9 amb folre. Bones sensacions, a assaig hi han posat sisens. Dissabte vinent a estrenar-se com a colla de 9. Els Castellers de Berga han completat el 5 de 7, el 3 de 7 i el 4 de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: