Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Torra inaugurarà dissabte l’escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix

Aquest dissabte se celebrarà l’acte d’inauguració oficial de la nova escola municipal de Torrelles de Foix, Guerau de Peguera, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra

També hi assisitrà el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, així com l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, acompanyat per diversos representants locals i comarcals. La inauguració s’iniciarà a dos quarts d’una del migdia, hi haurà inflables infantils al pati i s’oferirà un refrigeri a la conclusió de l’acte.

Abans, a dos quarts de dotze , tindrà lloc la recepció institucional del president Quim Torra a l’Ajuntament, acompanyats per Músics per la Llibertat.

La nova escola va obrir les seves portes el passat 18 d’abril i els alumnes ja van realitzar el darrer trimestre del curs 2017-18 a les noves instal·lacions. El centre compta amb una línia d’infantil i primària i una superfície de 2.508 metres quadrats. La construcció de l’equipament, amb un pressupost de gairebé 3,9 milions d’euros, va anar a a càrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Torrelles de Foix va assumir la despesa corresponent a les escomeses i instal·lació de la xarxa elèctrica, d’aigua, telèfon i gas.

L’escola està distribuïda en quatre volums, incloent el gimnàs, amb un edifici principal que consta de planta baixa i una planta pis. La zona exterior disposa d’una pista poliesportiva, zona de jocs de primària i una zona de jocs infantil condicionada i amb tots els elements de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: