Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions del postgrau de Gestió d’empreses vitivinícoles a la Winebs

El proper 19 d’octubre s’inicia a la Wine Business School de Vilafranca, el curs de la 3a edició del diploma de postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses vitivinícoles.

El programa s’adreça a titulats universitaris i professionals amb experiència en el sector vitivinícola que vulguin aprofundir els seus coneixements i potenciar les seves habilitats directives, titulats universitaris i professionals amb potencial per accedir a posicions directives a curt termini i persones emprenedores que volen preparar-se per incorporar-se professionalment al sector vitivinícola.

L’objectiu del postgrau és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’una doble vessant, la gestió i la viticultura.

El curs es realitzarà del 19 d’octubre al 15 de juny, en horari de divendres de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre i dissabtes de nou del matí a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: