Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 1.500 persones al concert de Cesk Freixas i Blaumut pel 25è aniversari de Canal 20

Més de 1.500 persones al concert de Cesk Freixas i Blaumut pel 25è aniversari de Canal 20

El concert per celebrar el 25è aniversari de Canal 20-Ràdio Olèrdola, celebrat divendres a la nit a La Muntanyeta amb Cesck Freixas i Blaumut, va ser tot un èxit artístic, organitzatiu i d’assistència

Segons estimacions fetes pels agents municipals d’Olèrdola a partir del volum de vehicles estacionats en les zones d’aparcament i dels nombrosos desplaçaments registrats a peu, haurien estat més de 1.500 les persones que van gaudir d’aquest esdeveniment. Cesk Freixas va repassar  les cançons més emblemàtiques dels seus 15 anys de trajectòria i va oferir en públic algun dels temes que ha començat a enregistrar pel seu nou treball.

Blaumut va connectar amb un repertori fonamentat en el seu tercer disc, “Equilibri”, desplegant una energia i proximitat que en tot moment van atrapar a un públic molt predisposat a passar una nit màgica.

El concert l’organitzava l’emissora municipal, era patrocinat per l’Ajuntament d’Olèrdola i va comptar amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, el grup de Joves de Sant Pere Molanta i l’Agrupació de Balls Populars de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: