Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició Addicte d’Aleix Milà es pot visitar a la Biblioteca fins el proper 15 de setembre

L’exposició vol mostrar les dues cares que viu un drogoaddicte, el paradís quan està col·locat i la crua realitat.

Des del passat 3 de setembre la nova obra de l’artista i fotògraf, Aleix Milà, es troba exposada a les escales de la Biblioteca Torras i Bages. Addicte és un projecte basat en la seva pròpia experiència i és que Milà va estar enganxat a les drogues durant un temps. L’exposició vol mostrar les dues cares que viu un drogoaddicte, el paradís quan està col·locat i la crua realitat.

Addicte està format per 10 peces de tronc de pi pinyoner amb un planxat i una transferència de la imatge damunt.

Aquesta és la segona exposició que fa a la Biblioteca Torras i Bages, l’anterior tractava la síndrome de l’abstinència. Tal i com explica la directora de la biblioteca, Núria del Campo, és una bona oportunitat per mostrar que de les drogues es pot sortir.

L’Aleix Milà ja està treballant en el seu nou projecte: un àlbum de cromos basat en l’aeroport del Prat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: