Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esquerra Independentista organitza un seguit d’actes entorn a la Diada de Catalunya

Els actes volen servir per reivindicar la retallada de drets que pateix actualment el país.

La Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca i la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès han presentat en roda de premsa els actes que tindran lloc a la comarca al voltant de l’11 de setembre. Uns actes que volen servir per reivindicar la retallada de drets que pateix actualment el país, tal i com explica la portaveu de l’Esquerra Independentista, Judit Piñol.

Pel que fa als actes de comarca, començaran aquest divendres amb una xerrada-debat a Gelida sobre feminisme de classe i alliberament nacional a càrrec d’Isabel Benítez, serà a 2/4 de 9 del vespre a l’Espai Jove del CIC de Gelida. Dissabte a les 6 de la tarda a la Casa de Cultura Mas Catarro dels Monjos tindrà lloc la presentació del documental “Som Països Catalans” amb la presència de Maria Mestres. Diumenge a Sant Sadurní d’Anoia a la plaça de l’Església, a partir de la una del migdia, es farà un acte polític i a continuació un dinar popular. A Vilafranca dilluns 10 de setembre, la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca ha organitzat un acte polític, a les 8 del vespre, a la plaça Jaume I, en el qual intervindran Robin Lucas, membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans; Júlia Morella, membre de l’Ateneu Popular X que aquest any  celebra el seu 25è aniversari; Àlex Vendrell, com a un dels imputats dels 9 antifeixistes del Penedès que el proper 13 de novembre seran jutjats per participar en una manifestació contra Plataforma per Catalunya; i finalment intervindrà la Laia Estrada, regidora de l’Ajuntament de Tarragona i  portaveu del secretariat nacional de la CUP. L’acte comptarà amb l’actuació musical de la cantautora de Llorenç del Penedès, Marina Ràfols. Un cop acabat l’acte polític es realitzarà un sopar popular, els tiquets d’aquest es podran adquirir els dies previs a l’Ateneu Popular X, al Cafè del Bilwi i al Vermutet.

Des de la Coordinadora fan una crida a la mobilització popular per fer front a les retallades de drets socials i nacionals, i per exercir definitivament el dret a l’autodeterminació.

A les capitals de les 4 provincies de Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) estan convocades les principals manifestacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: