Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les veus femenines i els descobriments electrònics protagonitzen el 5è Electrovinyes

L’Electrovinyes celebra el 5è aniversari amb una selecció ben afilada de 5 actuacions que tindran lloc aquest divendres, 7 de setembre, a l’Espai Muntanya de Sant Jaume de Vilafranca.

Arrencaran a les set de la tarda amb els tallers Petits Tafaners, tancant passada la mitja nit amb alguna de les actuacions més destacades d’aquest 5è aniversari. Un festival que s’integra en el medi natural i que, en les darreres edicions es reafirma com un dels pocs festivals que supera la paritat masculí/femení en els caps de cartell.

El festival, a més de comptar amb les novetats més destacades de la temporada, en poc temps ha consolidat dues propostes de collita pròpia, els tallers Petits Tafaners i els Electrosopars.

També són un clàssic del festival la taquilla inversa #pagaelqueetsembli i els djs de la casa, amb Transgress Dj, Yarei Molina i brave coast djs, que es van alternant segons l’edició.

Enguany, com a protagonistes, hi ha un seguit d’actuacions que no deixaran a ningú indiferent.

Cor Blanc, amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes, aconsegueix arribar a l’espectador fins a remoure’l. El duet juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica en un joc de melodies molt personals. Un altre dels concerts destacats serà el de  Monocrom, una de les propostes experimentals més interessants del panorama musical actual.

El diàleg entre música acústica i música electrònica, dos universos aparentment paral·lels, pot ser possible, gràcies a la tecnologia. També esd podrà escoltar Agost, un trio de Barcelona unit per l’amor als pedals d’efectes, els instruments vintage i el soroll.

Un altre dels concerts anirà a càrrec dels Üngra, un trio amb un projecte enfocat al directe, basat exclusivament en la improvisació i la generació en temps real de tot el contingut musical.

L’Electrovinyes també oferirà a les set de la tarda d’aquest divendres els Petits Tafaners, un taller on els més petits de la casa podran gaudir de la seva primera experiència amb els instruments.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: