Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aula d’Humanitats i el Club Sènior del Casal comencen un nou curs

Per quart curs, aquest mes d’octubre arrenca una nova edició de l’Aula d’Humanitats del Casal.

En un acte celebrat a la sala de cinema aquest dimarts a la tarda es va presentar la programació del curs, que s’amplia amb la represa del període de l’Antiga Roma i dona continuïtat al que s’ha fet fins ara tractant la Corona d’Aragó, institució de referència a l’època medieval.

Marc Jobani n’és el professor i explica amb més detalls els continguts de la formació relacionada amb la Corona d’Aragó.

Fundada l’any 2016, l’Aula d’Humanitats combina la formació amb sortides durant el curs relacionades amb el període històric estudiat. Jobani està molt satisfet de com funciona i de la bona resposta de l’alumnat.

A l’acte de dimarts també es va presentar un nou curs del Club Sènior, una programació d’activitats adreçades a majors de 55 anys, que de forma gratuïta, gaudeixen de les propostes mensuals dels sis clubs d’activitats que es duen a terme els matins de dilluns a dissabte. Hi ha trobades relacionades amb l’art, la gastronomia, els vins, cinefòrums en anglès o francès i un club literari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: