Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca acollirà un concert solidari en benefici de l’ACAH

El proper 28 de setembre, dins del marc del Dia Mundial de l’Atàxia, l’Auditori de Vilafranca acollirà un concert a benefici de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries.

L’espectacle, que començarà a les 20h,  s’engloba dins del projecte Cor Artis, una iniciativa coordinada i dirigida per la pianista Maria Ivanovich. es comptarà amb la participació de la Polifònica de Vilafranca. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació d’aquest tipus de malalties caracteritzades per la degeneració cerebral i espinal progressiva, i a la millora de la qualitat de vida dels malalts. Durant el concert Víctor Jiménez, contratenor, Nikola Tanaskovic a l’acordió i Maria Ivanovich al piano interpretaran peces solistes de música clàssica.

Cor Artis neix de la pianista Maria Ivanovich, presidenta i fundadora de l’Associació Mundial de Professors de Piano, per crear projectes artístics, principalment concerts de música clàssica i obtenir recursos destinats a l’ajuda d’associacions i pacients de malalties minoritàries i amb escassos fons per a la investigació.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: