Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca acollirà un concert solidari en benefici de l’ACAH

El proper 28 de setembre, dins del marc del Dia Mundial de l’Atàxia, l’Auditori de Vilafranca acollirà un concert a benefici de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries.

L’espectacle, que començarà a les 20h,  s’engloba dins del projecte Cor Artis, una iniciativa coordinada i dirigida per la pianista Maria Ivanovich. es comptarà amb la participació de la Polifònica de Vilafranca. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació d’aquest tipus de malalties caracteritzades per la degeneració cerebral i espinal progressiva, i a la millora de la qualitat de vida dels malalts. Durant el concert Víctor Jiménez, contratenor, Nikola Tanaskovic a l’acordió i Maria Ivanovich al piano interpretaran peces solistes de música clàssica.

Cor Artis neix de la pianista Maria Ivanovich, presidenta i fundadora de l’Associació Mundial de Professors de Piano, per crear projectes artístics, principalment concerts de música clàssica i obtenir recursos destinats a l’ajuda d’associacions i pacients de malalties minoritàries i amb escassos fons per a la investigació.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: