Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca acollirà un concert solidari en benefici de l’ACAH

El proper 28 de setembre, dins del marc del Dia Mundial de l’Atàxia, l’Auditori de Vilafranca acollirà un concert a benefici de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries.

L’espectacle, que començarà a les 20h,  s’engloba dins del projecte Cor Artis, una iniciativa coordinada i dirigida per la pianista Maria Ivanovich. es comptarà amb la participació de la Polifònica de Vilafranca. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació d’aquest tipus de malalties caracteritzades per la degeneració cerebral i espinal progressiva, i a la millora de la qualitat de vida dels malalts. Durant el concert Víctor Jiménez, contratenor, Nikola Tanaskovic a l’acordió i Maria Ivanovich al piano interpretaran peces solistes de música clàssica.

Cor Artis neix de la pianista Maria Ivanovich, presidenta i fundadora de l’Associació Mundial de Professors de Piano, per crear projectes artístics, principalment concerts de música clàssica i obtenir recursos destinats a l’ajuda d’associacions i pacients de malalties minoritàries i amb escassos fons per a la investigació.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
13:30
Sons a cau d'orella
Habanera i cant de taverna

Penedès Televisió

11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
11:30
L'entrevista
Josep Mª Mateu - promotor del bàsquet
12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: