Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès manté la reducció d’aturats al mes d’agost

Com acostuma a passar, mentre que a Catalunya, en general l’agost és un més d’increment d’aturats, a l’Alt Penedès, tenint en compte la verema, l’atur acostuma a reduir-se.

Ha passat també aquest any. A 31 d’agost s’han tancat els registres d’aturats a la comarca amb 5.096 persones, el que suposa un lleuger descens respecte del juliol, de 36 persones i una taxa d’atur registral del 10%.

A Vilafranca l’atur d’agost se situa en 2.117 persones, 42 menys que al juliol. A Sant Sadurní hi ha 449 aturats, 10 menys que el mes anterior. A Santa Margarida i els Monjos  hi ha 364 aturats, amb una reducció de sis persones en relació al juliol i a Gelida l’atur ha augmentat en 28 persones arribant al 406 aturats.

Si es comparen les dades de forma interanual, d’agost de l’any passat a l’agost del 2018 val a dir que es manté també una reducció continuada d’aurats a l’Alt Penedès, tot i que és més fluixa que la de l’any passat. En concret en un any, d’agost a agost s’ha reduït l’atur a la comarca en 223 persones, i a Vilafranca en 118 persones.

Respecte al conjunt de Catalunya l’agost, mes en què l’atur acostuma a augmentar, finalitza amb 380.718 persones aturades registrades a les oficines de Treball, un 3,1% més que al juliol,  amb 11.594 més,

l’increment més intens en un mes d’agost de des de 2010.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: