Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Verema de Cine de Jean Leon reuneix a una trentena d’actors catalans en la seva 11a edició

La Verema de Cine de Jean Leon reuneix a una trentena d’actors catalans en la seva 11a edició

El celler Jean Leon ha celebrat aquest dissabte la 11a edició de la seva Verema de Cine amb la participació d’una trentena d’actors i actrius catalans i personatges rellevants del cinema català.

Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de renom com Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz, Mercè Sampietro, o alguns dels actors de Merlí.

Al voltant de les 10 del matí, els convidats van arribar a Jean Leon, al cor del Penedès, on tenien preparat un esmorzar de pagès per dirigir-se tot seguit a la vinya, equipats amb barret de palla i estisores, per collir el raïm del la varietat petit verdot. Després de la verema, es va celebrar el tradicional concurs de veremadors: els participants, repartits en diferents equips, havien de trepitjar el raïm collit per extreure’n la màxima quantitat de most amb un temps limitat. L’equip conformat per Júlia Creus, Carlos Cuevas, Albert Salazar i Sergio Freijo es va proclamar guanyador del concurs, i va rebre, de mans de la directora de Jean Leon, Mireia Torres, una ampolla màgnum de Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2000.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: