Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca estrena tres cotxes – patrulla híbrids

Els agents de la Policia Local de Vilafranca han rebut aquest divendres al matí tres cotxes – patrulla híbrids nous que s’incorporen al seu parc mòbil en substitució de tres vehicles antics.

Els cotxes – patrulla nous, Toyota Prius, funcionen amb electricitat i gasoil i s’autorrecarreguen sense necessitat de tenir-los aturats. Estan completament equipats amb tot el material necessari, inclòs l’aparell desfibril·lador, i compten amb l’anomenat “kit de detinguts”, que permet mantenir la separació dins del vehicle entre els agents i la persona detinguda.

Els vehicles han estat adquirits en la modalitat de rènting a Autocam, el concessionari de Toyota a Vilafranca.

Amb aquesta incorporació, la Policia local vilafranquina compta ja amb quatre cotxes híbrids, un dels quals no té “kit de detinguts” i quatre motos elèctriques. El regidor de Seguretat Ciutadana explica que la voluntat de l’Ajuntament és anar millorant el parc de vehicles del cos policial perquè sigui més eficient i sostenible.

L’Ajuntament ha adquirit els vehicles per un període de quatre anys a un cost de 50.000 euros anuals que inclouen reparacions i manteniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: