Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Sant Sadurní s’adapta al canvi d’uniformes de les policies de Catalunya

La Policia Local de Sant Sadurní s’adapta al canvi d’uniformes de les policies de Catalunya

La Policia Local de Sant Sadurní ha estrenat imatge aquest mes de setembre, adaptada al canvi d’uniformes que han adoptat totes les policies locals de Catalunya.

D’acord amb la normativa aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat es va impulsar la creació d’un grup de treball per consensuar un model d’uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya per avançar en la concreció de les directrius bàsiques per a l’homogeneïtzació de la uniformitat de les policies locals.
Des d’aquest mes la Policia Local de la capital del cava també té un nou cap, Francesc Navarro, que ja ho havia estat en anteriors ocasions. Navarro forma part del cos de la Policia Local de Sant Sadurní des de l’any 1982 i actualment desenvolupava el càrrec del sergent, sots cap de la policia local. Amb la marxa de l’Inspector en cap, la prefectura recau en el component de major graduació fins que dita plaça sigui ocupada de forma interina o definitiva, que és la situació actual.
Les principals funcions del cap de la policia són organitzar, supervisar i coordinar les activitats del cos de policia així com traslladar al servei actiu les directrius polítiques adoptades per l’alcaldia i també l’aplicació de les novetats legislatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: