Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Sant Sadurní col.labora en la campanya Escuts Solidaris

La Policia Local de Sant Sadurní col.labora en la campanya Escuts Solidaris

La Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia està adherida a la campanya d’escuts solidaris contra el càncer infantil.

La campanya té per objectiu recaptar fons per a la investigació i per la creació del nou Hospital Pediatric Cancer Center de Barcelona. De moment ja s’han lliurat 100.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per tal de fer possible aquest equipament.

La campanya la van iniciar les Policies Locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, els responsables de les quals van posar en marxa la iniciativa de confeccionar uns escuts de roba amb els diferents logos de les policies locals de Catalunya.

Els escuts tenen tots el mateix format, contenen el color groc del càncer infantil, es poden enganxar en qualsevol prenda o motxilla  i porten el hashtag #pelsvalents en català i #paralosvalientes en castellà. El preu de l’escut solidari és de 4 euros.

Actualment participen en la campanya 123 Policies Locals de tot Catalunya, 2 de fora de Catalunya, 4 Proteccions Civils, entre altres administracions, a banda de nombroses personalitats del món esportiu, musical, de la ràdio i televisió, espectacle i cinema que s’han sumat a la iniciativa. També s’hi poden adherir comerços, entitats o escoles, que poden posar-se en contacte amb la Policia Local per formar-ne part.

A Sant Sadurní els escuts es poden comprar a les dependències de la Policia Local.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: