Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Parròquia de la Santíssima Trinitat celebra el seu 150è aniversari amb una visita especial

La visita es farà el proper dissabte 22 i fa referència a tot el convent: el claustre, la capella i església.

Coincidint aquest mes de setembre amb els 150 anys de la creació de la parròquia de la Trinitat de Vilafranca i el fet que a l’estiu acabessin les obres del Claustre dels trinitaris, s’estan fent i es faran un seguit de visites guiades. Ja fa un temps que es van reprendre les visites al campanar i ara s’ha pensat una visita encara més especial. Serà aquest dissabte 22 de setembre i consistirà en visitar els diferents espais del que havia estat l’antic convent, és a dir, l’església, la capella del Remei i l’espai de rectoria i el claustre. Aquests són emplaçaments que acostumen a estar tancats al públic.

Les visites al campanar comencen al carrer explicant qui eren els trinitaris. Després s’accedeix a la rectoria i es puja dalt del campanar. Els visitants poden descobrir un campanar neogòtic i veure les campanes datades de l’any 1948. L’altra visita és la que es farà el proper dia 22 i que fa referència a tot el convent: el claustre, la capella i l’església. Es repassarà la història dels trinitaris des de la seva arribada a la seva expulsió al segle XIX, moment en el que la Trinitat es declara segona parròquia de la ciutat.

El passat 16 de setembre es commemoraven 150 anys del reconeixement de l’església de la Santíssima Trinitat com a parròquia de Vilafranca per tal de poder atendre les necessitats dels fidels que fins llavors estaven compresos únicament a la Parròquia de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: