Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Pro-Penedès rep 28.000€ de l’Obra Social “la Caixa” per a Inserció Socio-Laboral

La Fundació Pro-Penedès rep 28.000€ de l’Obra Social “la Caixa” per a Inserció Socio-Laboral

Amb aquesta subvenció, la Fundació continuarà treballant per a la inserció socio-laboral de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària.

La Fundació Pro-Penedès ha acceptat la subvenció de 28.000€ de la “Convocatòria Inserció Socio-Laboral 2018”, que atorga l’Obra Social
“la Caixa”. Amb aquesta subvenció, la Fundació continuarà treballant per a la inserció socio-laboral de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària. Aquest projecte és de continuïtat i reforç al programa “Incorpora” que es porta a terme a la Fundació des de l’any 1995. Les persones beneficiàries, seran persones amb discapacitat tant psíquica, física, sensorial o amb trastorn mental en edat de treballar i amb el certificat de discapacitat. El programa inclou el desenvolupament per part de les professionals de la Fundació, del seu acompanyament i suport amb la creació d’un itinerari personalitzat dins el mercat laboral ordinari.
L’objectiu principal de la convocatòria d’aquesta subvenció, és fomentar estratègies i recursos que vetllin per l’ajustament i acompanyament a aquest col·lectiu. En aquest sentit, des de la Fundació, també es treballaran els contactes i visites a empreses del territori, fent una intermediació que fomenti la captació d’ofertes laborals.
Totes aquestes tasques es porten a terme des de la Fundació Pro-Penedès en coordinació amb les entitats del territori que treballen en l’àrea de les persones amb discapacitat.
En el que portem d’any, la Fundació Pro-Penedès ha atès 203 persones amb discapacitat. Han estat inserides laboralment 39 persones, s’han visitat 68 empreses i s’han gestionat 97 ofertes laborals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: