Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Martí Sarroca no assistirà a cap acte institucional de la diada al municipi

En un comunicat consideren que és una vergonya que davant l’escenari de repressió des de l’1 d’octubre, l’equip de govern de Sant Martí obvií el caràcter reivindicatiu de la diada.

Des de la CUP recorden que tampoc mai han participat en l’ofrena floral al vergonyós monument que tenen al municipi dedicat a feixistes i republicans per igual.

En el comunicat continuen dient que no volen estar al costat d’un alcalde i un equip de govern que no mostren cap respecte pels presos polítics ni per la voluntat popular del municipi que va votar clarament a favor d’una

república catalana. Prefereixen estar al costat de la gran majoria de la ciutadania que el dia 11 de setembre sortirà al carrer per reivindicar justícia, república i llibertat.

La CUP finalitza el seu comunicant dient que “CiU i l’alcalde Josep Olivella són titelles del pacte de la vergonya amb el PSC, que no s’atreveixen ni a tornar a posar la pancarta que hi havia a l’ajuntament demanant llibertat dels presos polítics. Fins i tot han posat senyeres i no estelades a les rotondes, com a bons constitucionalistes”.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: