Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella dels Dolors acull una exposició sobre elements de l’Època Medieval

Totes les peces exposades són recreacions fetes a partir de la investigació de l’associació ARCOFLIS

L’Associació d’Arquers i Companyia de la Flor de Lis de recreació històrica medieval va organitzar el passat cap de setmana una exposició gratuïta anomenada “Un tomb pel segle XIII” dins de la Capella dels Dolors de Vilafranca. En ella s’hi podia trobar tot tipus de vestuari militar, armament i estris corresponents a aquest període de l’època medieval. La finalitat de les exposicions que preparen sempre des d’ARCOFLIS és totalment didàctica, tal i com explica el seu president, Jaume Montull.

Totes les peces exposades són recreacions fetes a partir de la investigació de la mateixa associació.

També a l’interior de la mateixa Capella dels Dolors es van anar projectant audiovisuals sobre el tema de referència tot fent un viatge al passat per conèixer més de la nostra història d’una manera dinàmica i didàctica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: