Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Geni Barry Quartet i Guillermo Calliero estrenen la nova temporada de jazz del Vinseum

El concert s’emmarcava en la 28a edició del festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu,

El quintet format per Geni Barry al vibràfon, Jaume Vilaseca al piano, Curro Gálvez al contrabaix, Ramon Ángel Rey a la bateria i Guillermo Calliero a la trompeta, van repassar alguns dels temes de gegants com John Coltrane, Shorter, Benny Golson o Thelonious Monk. Geni Barry confessava, minuts abans de l’inici del concert, que el repertori havia estat seleccionat basant-se en l’estil de l’homenatjat del cicle: el músic Tete Montoliu.

El dissabte 22 de setembre a les deu de la nit el festival també farà una parada al Sunset Jazz Club de Girona amb The Santiago Acevedo Ensemble que enguany presenta un disc amb sonoritats de Sud-amèrica i olor de Barcelona. El diumenge 23 de setembre a les vuit del vespre Eladio Reinón Jazz Quartet tocarà a la Capsa de Música de Tarragona i, finalment, el festival L’Hora del Jazz començarà a cloure la seva 28a edició al Jamboree Jazz Club el dimarts 25 de setembre amb Intimitats d’Albert Bover i Carles Margarit.

El concert d’aquest passat dissabte al Vinseum també van servir com a estrena de la nova temporada de concerts de jazz del Jazz Club Vilafranca 2018/2019. El mes d’octubre hi haurà un concert de la Clara Luna amb el seu quartet, al novembre serà el torn del Víctor de Diego que també ho farà en format quartet, mentre que al desembre hi haurà un trio liderat pel Xavi Torres. El president del Jazz Club Vilafranca, Xavier Fernández, explicava que tenen com a objectius mantenir la bona qualitat dels concerts i portar propostes ben diverses dins el panorama jazzístic.

Tots els concerts tindran lloc a l’Auditori de Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya,  que mensualment i des del mes de setembre de 2013 rep la visita de músics i públic entusiastes del jazz.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: