Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC porta Gabriel Rufián a Vilafranca en els dies previs a la diada de l’11 de setembre

La plaça de Santa Maria de Vilafranca acollia dissabte al vespre un acte organitzat per ERC per tal de parlar de l’actual situació del país en les hores prèvies a la diada de l’11 de setembre.

Una diada que aquest 2018 es preveu intensa i que en paraules de Rufián serà diferent a les darreres per què és el primer cop en molts anys que a l’estat espanyol hi ha persones empresonades per les seves idees polítiques i més concretament per la defensar la idea de la independència de Catalunya.
Des d’ERC a Vilafranca Mònica Hill explicava que en els darrers anys fan actes d’aquest tipus abans de l’11 de setembre. En aquesta ocasió amb la participació del diputat Gabriel Rufián havien volgut fer un acte al carrer i proper a la gent.
Gabriel Rufián i Mònica Hill van explicar i parlar amb els assistents a l’acte, que omplia la plaça de Santa Maria, sobre l’actual moment polític que viu el país, i de com des del seu punt de vista s’ha d’avançar per mirar d’assolir l’objectiu de la República Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: